Vad finns det för roliga skämt?

Har ni några roliga historier att dela med er av?

Regler: Endast ett skämt per svar!

frågat av anonym


Två små skånepågar åkte tåg på egen hand och delade kupé med en förnämare brittisk dam. Hon tittar på den en pojken och säger: "What a handsome face!" Då utbrister den andra pojken: "Näe det var jag!"

svarat av anonym


Världens bästa skämt enligt någon forskningsrapport:

Två jägare är ute i skogen när en av dem plötsligt faller till marken. Han verkar inte andas, hans ögon rullade bak i huvudet. Den andra killen rycker fram sin mobiltelefon och ringer räddningstjänsten. Han skriker till operatören: "Min vän är död! Vad kan jag göra?"

Operatören säger med en lugn och lugnande röst: "Ta det lugnt. Jag kan hjälpa till. Låt oss först se till att han verkligen är död." Det blir en stunds tystnad, sedan hörs ett skott.

Killen röst kommer tillbaka på linjen och han säger då: "OK, nu då?"

svarat av anonym


svarat av anonym


En man gick in på en bar och beställde in dussinet vodka shot. När baren stängde var mannen inte helt otippat dyngrak. Han reste sig upp för att gå - men ramlade platt på näsan. Jaja, tänkte han, jag vill ju inte att bartendern ska tro att jag är full så jag låtsas att jag snubblade och så försöker jag igen. Jaja, tänker mannen, det är ju faktiskt inte långt kvar till dörren; jag kryper. När han kommer ut tänker han: Jag bor ju bara fyra kvarter här ifrån, det klarar jag. Så han reser sig upp, och ramlar platt på näsan. Han bestämmer sig för att ta ett kvarter i taget, men han ramlar vid varje gathörn. Till slut kommer han hem, ställer sig upp och faller raklång på sängen. Morgonen efter väcker mannens fru honom. -Var du full igår igen? -Hur fan visste du de? -Bartendern ringde. Han sa att du glömt rullstolen i baren igen.

svarat av anonym


Världens roligaste skämt enligt Aftonbladet:

En stockholmare som precis fått sin jaktlicens var i Skåne för att jaga and och hade blivit tilldelad ett jaktområde bredvid en gård mitt på slätten. Utanför gården stod en bonde och tittade intresserat på. Plötsligt kom några änder flygande och stockholmaren lyckades träffa en av dem. Nu hände det sig så att den landade på bondens mark, precis utanför jaktområdet. Stockholmaren rusade snabbt dit för att plocka upp anden, men bonden var redan där och sa:

– Anden landade på min mark och då är den min.

Stockholmaren började argumentera, men bonden stod på sig och sa:

– Kan vi inte komma överens får vi göra upp med en koddaspark.

Stockholmaren frågade vad det är för något.

–Det går till så att vi ställer oss mittemot varandra. Sedan sparkar jag dig allt vad jag kan i skrevet, och sedan gör du likadant på mig. Den som skriker minst får fågeln.”

Stockholmaren var tveksam, men ville gärna ha anden, så han gick med på förslaget. Skåningen rättade till trätofflorna och drog sedan till det värsta han kunde. Stockholmaren sjönk ihop men sa inte ett ord. Efter ett par minuter hade han rest sig och ställt sig beredd. Då sa bonden:

– Jag har tänkt på saken. Du kan ta anden.

svarat av anonym


Vet ni varför nunnor inte får dricka kaffe?

De kan bli sugna på munkar.

svarat av anonym


Vet ni vart bagaren parkerar bilen?

Svar: På bakgården

svarat av anonym


Skapad: 2011-12-15 18:16:37

Uppdaterad: 2020-03-22 17:08:08